Alles wat je moet weten over de aanbouw - uitbouw
Gratis en vrijblijvend

Kosten aanbouw per m2Het is lastig om een goed idee te krijgen van de prijzen die je voor een gemiddelde serre betaalt. Natuurlijk kunnen we een prijs per vierkante meter geven, maar het verleidelijke is dan om je daar blind op te staren.

Als je een prijs per vierkante meter ziet, is het niet zo dat een serre van zeg twintig vierkante meter simpelweg twintig maal die prijs per vierkante meter is. Die prijs per vierkante meter is enkel een schatting; voor een indicatie van de werkelijke kosten kun je het best contact opnemen met een lokale aannemer aangezien deze prijs volledig afhangt van de aankleding en uitvoering van de serre. Als je duurder materiaal wenst of een ander model deur dan zullen de kosten al snel anders uitvallen.

De prijs per vierkante meter

Zoals gezegd valt er wel een indicatie te geven. Zo betaal je voor een eenvoudige serre zo’n € 800,- per vierkante meter. Als je een basis serre wil van 3 bij 3 meter, totaal dus 9 vierkante meter, betaal je hiervoor circa 9 x € 800 = € 7.200. Merk wel op dat dit dus enkel een richtprijs is.

De werkelijke prijs

De werkelijke prijs is zoals gezegd wellicht anders dan die genoemde € 7.200 voor de aanbouw. Het verdient daarom de aanbeveling om langs te gaan bij een aannemer en een offerte op te vragen. Dit zou je bij meerdere aannemers kunnen doen om zo te voorkomen dat je een te hoge prijs betaalt.

De exacte kosten weten voor jouw nieuwe aanbouw?

Neem eens vrijblijvend contact op met erkende aannemersbedrijven in je regio om het aanbod te vergelijken. Door contact op te nemen met aannemers en je wensen duidelijk te maken kunnen zij je een gratis prijsopgave toesturen. Daardoor krijg je een goed beeld van de prijzen. En door het aanbod naast elkaar te leggen kun je besparen op de totale kosten. Ga naar pagina vrijblijvend advies.

Bekijk ook eens de volgende aanbouw kosten pagina’s:

> Kosten aanbouw
> Kosten aanbouw serre
> Kosten aanbouw woning berekenen
> Kosten soorten aanbouw
> Vrijblijvend advies

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Laatste nieuws

Waar moet ik op letten bij de offerte?

Wil je je huis uitbreiden? Dit kan een goed idee zijn om

Hoe snel wordt een aanbouw geplaatst?

Wil je buiten extra ruimte creëren? Maar hou je niet van verhuizen?

Hoeveel extra ruimte kan je met aanbouw creëren?

Tegenwoordig breiden veel huiseigenaren hun woning uit met een aanbouw. Een aanbouw